Wij zijn weer open!

Wij zijn dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en zaterdags van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Bmfabrics – 25% korting op de stofprijs!

Vanaf 15 maart t/m 15 mei geniet u van 25% korting op de stofprijs bij aankoop van een Bmfabrics gordijn!

Video

Foto’s

Manet – Gordijn in een keuken

Monet – Gordijn in een woonkamer

Garden –Gordijn in een woonkamer

Stoffen

Actievoorwaarden

  • 25% korting op de prijs van de stof
  • Enkel op de nieuwe collectie van het voorjaar 2019
  • De actie loopt van vrijdag 15 maart 2019 t/m woensdag 15 mei 2019
  • De korting is niet te combineren met andere actiekortingen
Inspiratie van Luxaflex’s vouwgordijnen; dé interieurtrends! Nieuwe technieken en hightech materialen.

(meer…)

Vouwgordijnen geven meteen een warme uitstraling in je interieur. Creëer sfeer in je huis en geniet nu van gratis stof bij aankoop van een Bmfabrics vouwgordijn! Maak je keuze uit onze vouwgordijn toppers, een selectie stoffen uitermate geschikt voor jouw vouwgordijnen. Ga voor een transparante en licht doorlatende stof in de woonkamer of keuken, of kies voor een verduisterende stof in de slaapkamer. Onze stoffen kunnen extra gevoerd worden. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zeven modellen met verschillende plooien en worden afgewerkt met een kettingsysteem in het wit of geanodiseerd aluminium dat gekleurd kan worden zoals de stof. Heb je het liever automatisch? Bedien je vouwgordijn automatisch met een afstandsbediening en koppel het aan je home motion system! Hulp nodig bij je keuze? Vraag ernaar in de winkel! FB Post kopie 2

Kies het juiste hor systeem.

(meer…)De manier waarop daglicht door het raam schijnt kan magisch zijn. Zeker wanneer je erop let, is het iedere dag anders. Niet alleen het felle zonlicht, maar juist ook in de vroege ochtend en avond, kan het gefilterde licht een bijzondere blauwe, roze of gele gloed hebben. Hierdoor verandert direct de sfeer in huis. Met horizontale jaloezieën kun je hier eigenlijk het meeste van genieten. Hiermee controleer je het daglicht, maar weert het niet. Door te spelen met de stand van de jaloezieën stem je de kracht van het licht af op je eigen stemming.

Klik hier voor het PDF-bestand
(meer…)
Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Welke kies jij?