Wij zijn weer open!

Wij zijn dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en zaterdags van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Raamdecoratie

Raamdecoratie is een steeds belangrijker onderdeel van ons interieur. Het biedt privacy, isoleert, maar is vooral sfeervol. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten, uitvoeringen en talloze kleuren. Je kan het dan ook heel makkelijk afstemmen op jouw wensen. Zoals je ziet is er keuze uit o.a. horizontale en verticale jaloezieën, plissés en duo rolgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen en shutters. Ook een ruime sortering in raam-en deurhorren kunnen wij u laten zien en leveren op maat.

Gordijnen

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan jouw huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij hebben het grootste aanbod,  in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Click op de knop hieronder en u kunt direct online bestellen uit de collectie van  House of Happiness.

In onze fysieke Showroom hebben wij ook stalen van o.a. Ado, Boelart & Moens en Egger.

Van het merk Egger hebben wij ook de modelvitrage collectie, bestaande uit M-gordijnen en sluiergordijnen.

Gordijnen

Zonwering

Zonwering is sfeerbepalend in je interieur. Het zorgt voor warmte, een fijne akoestiek en geeft een zachte uitstraling in huis. Naast het stijlvolle aspect, is raambekleding natuurlijk ook praktisch. Zo zorgt Luxaflex® raamdecoratie voor de juiste zonwering, privacy en is het energie-efficiënt. Aangezien raambekleding dus een grote rol speelt in het interieur, is het belangrijk dat deze aansluit bij de kleur en stijl in huis. Als je op onderstaande knop klikt dan kun je de mogelijkheden zien.
In onze fysieke showroom hebben wij ook stalen en demoproducten van o.a. HR-design, KeJe, Dutch en Velux.

 

 

Zonwering