Wij zijn weer open!

Wij zijn dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en zaterdags van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

De karpetten van Desso

Het is najaar. Dat betekend dat karpetten jouw kamers perfect kunnen aanvullen. Een behaaglijk gevoel én een betere akoestiek! Hieronder hebben wij de zeven stijlen van Desso’s karpetten weergegeven – voor inspiratie in jouw slaap- en/of woonkamer.
Zie ook onze karpet-aktie: klik hier

Natural Living

Modern Living

Happy Living

Classic Living

Vintage Living

Romantic Living

Industrial Living

Wat verwacht je van een entreemat? (meer…)Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt.

Want tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u ‘s avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud.

Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Onze Ambiant Tapijt collectie is natuurlijk al goed, maar wordt nog veel beter met de aanstaande introductie! Door de toevoeging van twaalf kwaliteiten, wordt deze: (1) kwalitatiever; (2) veelzijdiger; (3) kleurrijker; (4) aantrekkelijker in prijs!
Ga naar onze tapijt-webpagina voor de collectie van Ambiant Tapijt en andere merken & soorten
PVC-visgraat kan gelegd worden in zowel een klein als groot formaat. Het is dé woontrend van nu. PVC-visgraat is tevens geschikt voor vloeren met vloerverwarming!

De prachtige vloeren van bijvoorbeeld Vivafloors zijn voorzien van een extra matte finish, waardoor de vloer niet van echt is te onderscheiden.

Wist u ook dat de webpagina van De Lelie onderhoudsproducten aanbiedt voor PVC-vloeren?

Klik hier voor het PDF-bestand
(meer…)Het is langer licht, terrassen gaan open, bomen en planten krijgen weer bladeren én jouw kamers bloeien ook weer op door de lente met deze stijlen!

Klik hier voor het PDF-bestand
(meer…)Of je nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Het ideale interieur is persoonlijk, maar moet ook een geheel zijn. Door een Vloerkleed op maat toe te passen als wooneiland wordt jouw zithoek of eetkamer een eenheid. Je verbindt verschillende meubelen – de bank, salontafel en het dressoir – tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooi contrast met de harde vloer en wordt de ruimte er letterlijk en figuurlijk zachter van. Hoe groter het kleed, des te groter het gevoel van comfort. Onze vloerkleden zijn op elke maat en naar eigen wens te maken, dus aan te passen aan elke ruimte! Speel met de afmeting, de kleur van het tapijt en de verschillende soorten en kleuren afwerkingen.Eén van de grootste trends op interieurgebied is de Betonlook. Of het nu op de vloer is, in de keuken of badkamer; overal kun je het toepassen. Een betonvloer is erg mooi, maar kent ook veel nadelen. Vivafloors heeft in 2015 een lijn betonlooktegels van PVC geïntroduceerd. Deze tegels zijn in 5 kleuren verkrijgbaar en lijken op een echte betonvloer, met alle voordelen van PVC! De vloeren zijn warm, geluidsdempend en gemakkelijk schoon te maken. De tegels worden strak tegen elkaar aan gelegd en hebben geen vellingkant (v-groef). Dit alles maakt dat het een aaneengesloten geheel vormt, net als een echte betonvloer.