Direct contact?
0299-426259
  • ✔ Leg- en montage service.
  • ✔ De Lelie is een bedrijf met meer dan 55 jaar ervaring.
  • ✔ Keuze uit meer dan 300 designs en kleuren.

Laminaat Oostzaan

U heeft keuze uit meer dan 300 designs en kleuren laminaat bij de Lelie, dichtbij Oostzaan. Wij bieden talloze mogelijkheden. Zo werkt u uw vloer bijvoorbeeld perfect af met de bijpassende plinten, die ook bij ons te verkrijgen zijn. Al het laminaat in ons assortiment heeft een kliksysteem. Hierdoor is het eenvoudig en snel te leggen. Kom eens langs in onze fysieke woonwinkel in Purmerend en bekijk de mogelijkheden!

De leg- en montageservice voor uw laminaat in de buurt van Oostzaan

De Lelie in Purmerend beschikt over een leg- en montage service. Zo laat u uw laminaat leggen in bijvoorbeeld Oostzaan door onze specialisten. Dit is ideaal wanneer u niet de tijd of de kennis heeft om dit zelf te doen. Overleg met ons de mogelijkheden en maak een afspraak. Wij komen op de gewenste dag en tijd bij u langs en zorgen voor een verbluffend resultaat. Met het eenvoudige kliksysteem geniet u snel van uw nieuwe laminaatvloer.

 
 

Kies uit meer dan 300 verschillende soorten laminaat

De Lelie heeft een uitgebreid assortiment laminaatvloeren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige licht eiken kleur. Alle laminaatvloeren zijn te bestellen per vierkante meter. Ook voor de kleuren beige en bruin zit u bij ons goed. Bent u er nog niet helemaal zeker van welk laminaat binnen uw interieur in de buurt van Oostzaan past? Wij geven u graag advies op maat en bespreken met u de mogelijkheden. Voor vragen belt u naar 0299 – 426259.